Viva la Summerdress!

De vakantiekriebels slaan langzaam toe en bij vakantie hoort natuurlijk een nieuwe Very Cherry jurk! Flaneren langs de boulevard, goed gevulde glazen op het terras, struinen door steden, door parken en genieten aan knusse tafels. Zomeravonden zonder einde. Zomerdagen waarop je gezien mag worden!

Dus waar jouw vakantie ook mag plaatshebben, in ons eigen prachtige Rotterdam, Bourgondisch genieten, een festivalzomer in eigen land, op Mediterraan avontuur of misschien zelfs tropisch tussen de kokosnoten..  Met deze heerlijke jurkjes loop jij er stijlvol en zonnig bij dit seizoen! Kleurrijk, vrolijk, luchtig.. En ook allemaal heel draagbaar vóór en na de vakantie, want ook op kantoor, voor de klas of op het schoolplein lopen wij er graag fashionable bij. 

Liefs,
Team Very Cherry
"Onze Jane Dress is een soepelvallende doorknoopjurk met een korte mouw en een sportief kraagje. Deze Celebes variant is gemaakt van een mooie viscose stof in groen met beige dessin. De jurk heeft een ceintuur in de taille en een uitlopende rok, die net onder de knie valt.

De waanzinnige Celebes print geeft de jurk een extra chique uitstraling, leuk voor elke dag maar ook geschikt voor een feestje of diner!"

"De Very Cherry Revers Dress Midi is een jurk met aangesloten lijfje en wijd uitlopende rok. Het geeft een mooi accent aan de taille en dat maakt deze jurk zo vrouwelijk. En heel prettig draagbaar tegelijkertijd.

Het heeft een reverskraag, korte mouwen, knoopsluiting voor en ritssluiting aan de zijkant. Twee zakken en bijpassend strikceintuur. De jurk is gemaakt van een duurzame ecovero viscose."

"Prachtig jurkje van ons eigen Very Cherry label, gemaakt van Tricot Deluxe met stretch. De Nikki Dress heeft wijde vleermuismouwen en een aangesloten rok. Het bijpassende strikceintuur accentueert je taille en de keyhole opening in de hals geeft een speelse knipoog."
"Leuk zomerjurkje van het Franse merk Grace&Mila. De Jasmine jurk heeft een aangeknipt mouwtje met een subtiel ruche.. Het lijfje heeft een v-hals overslag die vast zit met een drukkertje. De jurk komt met een bijpassend strikceintuurtje. Gemaakt van heerlijk luchtig non-stretch viscose."
Facebook
Twitter
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst