Verzenden

Voor bestellingen vanaf €30,- euro binnen Nederland en naar België en Duitsland rekenen wij geen verzendkosten! En je kunt jouw pakketje ook bij ons in de winkel komen ophalen, bel of mail dan even vooraf om te voorkomen dat het pakket wordt meegegeven aan de postbode. 

In de regel geldt: vandaag voor 15:00 u besteld, morgen in huis!

Nadat je bestelling is geplaatst en betaald dragen wij je pakketje dezelfde dag, anders uiterlijk de dag erna over aan QLS. Door QLS wordt je pakketje dan de volgende dag aangeboden. Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je van hen een verzendbevestiging met daarin het traceernummer en de datum waarop het pakketje bij je wordt aangeboden. Ontvang je je pakketje liever op een andere dag of andere locatie? Geen probleem, mail ons even of voeg een opmerking toe aan jouw bestelling.

Voor bestellingen buiten de Benelux brengen wij hogere verzendkosten in rekening, de hoogte daarvan verschilt per land en wordt aangegeven in de winkelwagen.

Ruilen & retourneren

Het kan natuurlijk onverhoopt gebeuren dat jouw aankoop niet past of niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval kun je ervoor kiezen het artikel te retourneren, of te ruilen voor iets anders. Hiervoor gelden wel een paar spelregels:

*Artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst door de koper worden teruggezonden. 
*Artikel moet in oorspronkelijke staat geretourneerd worden, dus niet gedragen!
*Wij storten het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.
*Als je iets wilt ruilen neem dan vooraf even contact met ons op per e-mail:info@verycherry.nl

*De kosten (en risico’s) van je retourzending naar Very Cherry zijn zowel binnen als buiten Nederland voor eigen rekening. *In overleg kan een artikel later dan 14 dagen worden teruggezonden. Alleen storten wij dan geen geld meer terug, maar krijg je een tegoedbon. 

Betaalwijzen

  • iDEAL
  • Bancontact / Mister Cash
  • Visa
  • Mastercard
  • Paypal
  • Afterpay/Riverty

 Afterpay*

AfterPay voert voor verycherry.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij verycherry.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 400,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay.

Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen naar info@verycherry.nl

Of bellen naar  010 – 214 33 33.  (maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur)

Very Cherry
Botersloot 64a
3011 HJ Rotterdam

BTW nr.: NL178840154B01
K.v.K:  24356358

Product toegevoegd aan verlanglijst