Very Cherry wholesale informatie


Sinds 2017 wordt de Very Cherry collectie niet alleen verkocht in onze eigen brandstore in Rotterdam, maar hangt ons merk in de rekken van boutiques in binnen- en buitenland.

Wij zijn trots op het diverse aanbod aan resellers dat met veel plezier en succes onze collectie aanbiedt aan hun publiek.

Heb jij ook een winkel en lijkt het je leuk om Very Cherry te verkopen? Stuur dan even een berichtje voor meer informatie, of maak een inkoopafspraak.

Inkoopafspraak maken NL:
Maak een afspraak met Very Cherry’s Masha


masha@verycherry.nl
T +31 (0)10-214 33 33

Inkoopafspraak maken DE:

Handelsagentür Boos

Handelsagentur Brenda Boos
Eberswalder Str 31
10437 Berlin

brenda@agenturboos.de
T +49 (0)30.217 566 32

Online B2B shoppen? 

Voor retailers die naast het plaatsen van een pre-order ook interesse hebben in het bijbestellen via de webshop is er de mogelijkheid om een B2B klantenaccount aan te maken.

Klik op account aanmaken, vuk het formulier in en vergeet niet je bedrijfsnaam en KVK nummer in te vullen. Wij zullen je account activeren, en zo kun je eenvoudig bijbestellen via de webshop.

De Very Cherry collectie is 100% Fairtrade.

Toen ons merk begon en wij op zoek gingen naar een fabriek waar we onze collectie wilden laten produceren hebben wij bewust gekozen voor een fabriek in Europa. Een plek dichtbij waarvan we weten dat de arbeidsomstandigheden goed zijn, de lonen eerlijk, en er wordt omgekeken naar het personeel dat zich inzet en met veel liefde werkt aan onze kledingstukken.

Deze zoektocht leidde ons naar Polen, waar wij vanaf het begin onze kleding laten produceren.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.