NEW      JURKEN      ROKKEN      TOPS


Shopping Night met advies van stijlcoach Sara

Datum: 27 oktober 2021

Locatie: Very Cherry Rotterdam

Tijd: (Inloop vanaf 18:30 uur) 19:00 – 21:30 uur

 

Ontdek onze nieuwe collectie én welke looks het beste bij jou passen tijdens de Personal Shopping Night op 27 oktober. In samenwerking met Sara van Styleformation organiseren we een event speciaal voor jou!

Sara is styliste en helpt vrouwen om hun eigen stijl te ontwikkelen. Ze heeft daarnaast veel kennis van kleuren, vormen en houdt van de diversiteit van mixen en matchen. Sara neemt jullie hier graag in mee op krachtige en persoonlijke wijze tijdens dit heerlijke avondje uit voor jezelf.

Onder het genot van een hapje en een drankje zal je alles horen over onze nieuwe collectie en persoonlijk stijladvies van Sara krijgen. Je krijgt daarnaast direct de mogelijkheid om met dit advies prachtige items uit de nieuwe collectie van Very Cherry te scoren. Je wordt daarbij geholpen en ondersteund waar nodig door de Very Cherry dames en Sara. 

In verband met de geldende Corona maatregelen en omdat er beperkt plek is vragen we je om je via onderstaande button op te geven als je erbij wilt zijn. Tot dan!

xx

Ik meld me aan!
"Kleding heeft ontzettend veel invloed op de impact die je maakt en de indruk die je achterlaat. Het is samen met je lichaamstaal het belangrijkste en grootste onderdeel van je hele uitstraling en voorkomen."
Shop de nieuwe collectie >>
Facebook
Twitter
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst