Very Cherry nieuws:

Wij organiseren vanaf deze week doorlopend de Very Cherry Fashion Swap.

We kennen het allemaal.. dat ene prachtige item in jouw kledingkast die je om wat voor 'n reden dan ook nooit draagt. Té mooi om weg te doen, te veel gedoe om online te verkopen, geen vriendin of zus met dezelfde maat.. Wat doe je ermee?

In het kader van duurzaamheid vinden wij het belangrijk dat onze kleding lang mee gaat, maar vooral ook dat er veel plezier aan beleefd wordt. En dus bieden wij jouw ongedragen/weinig gedragen kleding graag een tweede kans.

In onze SALE kelder vind je altijd al een rekje met vintage en tweedehands items. Maar vanaf nu krijg jij ook de kans zélf kleding in te brengen.

Niks in te brengen? Kom dan vooral de tweedehands pareltjes aan ons Fashion Swap rekje bekijken, wie weet hangt er wel iets op jou te wachten!
Hoe werkt het?
Jij neemt jouw, nog in zeer goede staat verkerende, kledingstuk(ken) mee naar de Very Cherry brandstore in Rotterdam. Wij beoordelen jouw artikel en geven je direct een tegoedbon voor de winkel in ruil voor jouw kledingstuk. Deze tegoedbon is 1 jaar geldig en kun je alleen in de winkel uitgeven, niet in de webshop.

Welke artikelen accepteren wij?
Items van ons eigen Very Cherry label, King Louie en Nümph. Je hoeft het artikel niet bij ons te hebben aangeschaft. We kijken wel kritisch naar de staat van het artikel, iemand anders moet er écht nog blij van worden. Alles wat verwassen of gekrompen is en vanzelfsprekend alles met een vlek of beschadiging wordt niet ingenomen. We accepteren maximaal 4 items per persoon per inbreng. Zo houden we het tweedehands aanbod divers qua maten en stijlen.

Wat gebeurt er met de door jou ingeleverde artikelen?
Wij verkopen deze items in onze SALE kelder. Het verkooprisico is voor ons, jij krijgt je tegoedbon direct bij inbreng. Zo hoef jij je niet bezig te houden met de rompslomp van de verkoop van tweedehands kleding, en kunnen wij iemand anders weer heel blij maken met jouw gedragen item. Als je een kledingstuk 9 maanden actief draagt, verklein je de water, afval en uitstoot footprint met wel 20-30%*. Dus als je jouw artikel een nieuw leven gunt, en iemand anders een tweedehands artikel koopt i.p.v. iets nieuws ben je ook met oog op het milieu goed bezig! ♻️

(*Source: Wrap)

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.