Very Cherry is op zoek naar een creatieve social media manager. Ben jij op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op sociale media? Kun jij de vertaalslag maken van wat er in de winkel en achter de schermen van ons label speelt naar een inspirerend en kloppend online verhaal? Vind je het leuk om een community te creëren en heb je oog voor doelgroep, planning en styling? Dan zoeken wij jou!

 

De perfecte bijbaan als je studeert (of hebt gestudeerd) in de richting van fashion, marketing of communicatie. Very Cherry is een echt Rotterdams merk met een brandstore in het hart van het centrum, tegenover de Markthal. Daarnaast leveren wij onze kleding aan winkeliers door heel Europa. Onze productie vindt plaats in Polen, duurzaamheid is bij ons één van de kernwaarden. Je komt te werken in een klein, enthousiast team waarmee zowel de B2C als de B2B markt bedienen. Very Cherry weet klassiek en uitgesproken, vrouwelijk en stoer, feilloos te combineren. En we vinden dat de hele wereld dat moet zien! Kom jij ons helpen onze community te vergroten?

 

Wat wij van jou verwachten:

 

-        Zelfstandig werken. Natuurlijk is er overleg en zijn er feedbackrondes en zul je ook samen met anderen werken, maar zelfstandig kunnen creëren is voor deze functie een absolute must. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor al onze online content en het bewaken van onze zorgvuldig opgebouwde merkidentiteit.

-        Planmatig en gestructureerd te werk gaan. Zorg dat de content kalender per kanaal gevuld is met relevante content en stem vooraf af met productie en communicatie hoe de jaarplanning er uit komt te zien. Zorg dat de rest van het team verder kan met jouw werk, ook als jij die dag niet werkzaam bent.

-        Oog voor styling. Zorg dat de webshop er verzorgd uitziet en de juiste setjes worden gemaakt ter inspiratie voor de klant.

-        Innovatieve en creatieve kijk op het gebruik van social media voor zowel de Brandstore als het label. Je weet de juiste tone of voice te gebruiken afhankelijk van het platform waarop je op post. Bovendien ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veelzijdig in het gebruik van verschillende kanalen. (Instagram, TikTok, Pinterest Facebook en E-mail marketing)

-        Het schrijven van (SEO) copy voor social media.

-        Video-editing van korte video’s.

-        Het opzetten van betaalde campagnes en het monitoren van de resultaten.

 

Wat wij jou bieden:

-        Een flexibele bijbaan van 12-16 uur per week, zelf in te delen.

-        Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid

-        Gezellige collega’s en een informele sfeer

-        Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling

-        Een marktconform salaris en korting op de collecties

 

Interesse? Stuur een mailtje naar info@verycherry.nl met daarbij een linkje naar jouw Pinterest, Social Media, portfolio of CV zodat we een beeld krijgen van jouw creatieve mogelijkheden. Wie weet tot snel!

 

 

 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst