Fotograaf / Beeldbewerker (parttime)

Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige en dynamische functie als e-commerce fotograaf? En lijkt het jou leuk om de uitdaging aan te gaan om ons Very Cherry label nóg mooier op de kaart te zetten? Ben je daarnaast handig met backoffice werkzaamheden, beeldbewerking én houd je ervan om creatieve content te maken? Dan zoeken wij jou!

Over Very Cherry:

Al ruim 17 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken, dé winkel voor vrouwelijke damesmode met een Parisienne flair. Maar sinds 10 jaar ook de brandstore voor ons eigen Very Cherry label, wat inmiddels door vele boetieks in binnen- en buitenland wordt verkocht. Een label geïnspireerd op de klanten, de muzes, die elke dag de winkel binnenstappen. Fairtrade productie en hoogwaardige kwaliteit staan voorop, en daarnaast kenmerkt Very Cherry zich door onze vrouwelijke pasvorm met een knipoog naar de iconische fashion van het Frankrijk en Italië van weleer.

We werken er hard aan om onze zichtbaarheid internationaal te vergroten. Maar blijven trouw aan ons Rotterdamse DNA. Very Cherry is hét merk om voor te werken als jij houdt van eigenwijs, eerlijk en samenwerken met een klein en hardwerkend team.

Functie omschrijving:

Als E-commerce / Productfotograaf zorg jij voor beeld voor onze webshop, social media kanalen én print. (Denk modelfoto’s, denk flatlays, denk streetstyle shoots met de shopgirls) Je werkt twee dagen in de week en wisselt het fotograferen (in onze studio in de kelder van de winkel) af met het uitvoeren van backoffice werkzaamheden. Jij bent dus van a tot z verantwoordelijk voor alles wat met beeld te maken heeft. Jij regelt de modellen, jij doet de retouch, maar je zorgt er ook voor dat de foto’s op de juiste plek terecht komen en zet het beeld online. Jij bouwt mee aan Very Cherry door de kwaliteit van al onze uitingen in beeld in lijn te krijgen met het concept en de ontwerpen van de collecties.

Over jou:

·        Je bent bezig met of hebt een afgeronde opleiding richting fotografie

·        Je hebt aantoonbare ervaring in (studio) fotografie

·        Je hebt ervaring met Photoshop

·        Je werkt graag in een team en je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving

·        Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels

·        Je bent stressbestendig en houdt orde in de chaos. Je hebt oog voor detail.

·        Je hebt affiniteit met mode en trends en beschikt over een creatieve geest.

Wat wij bieden:

·        Een functie van twee dagen per week, flexibel in te delen.

·        Werken in een gezellig, ambitieus en creatief team

·        Personeelskorting op onze collecties

·        Een goed salaris (in overleg, op basis van ervaring)

·        Eventuele doorgroeimogelijkheden

Reageren? Stuur een mailtje met jouw CV en motivatie naar info[at]verycherry.nl

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst