De wind steekt op, het kwik daalt.. en eigenlijk wil je het allerliefste hele dagen doorbrengen in bad of onder een kleedje op de bank.

Maar de plicht roept en we moeten toch echt de deur uit.. kantoor, het schoolplein, etentjes, een feestje. Gelukkig ook maar, want van alleen maar binnen zitten wordt niemand vrolijk. En om je een beetje te helpen bij het vasthouden van die vrolijkheid hebben we een prachtige Very Cherry knitwear lijn ontworpen.

ontwerpster Caroline in haar favoriete breisel, de Mina Pullover in Violet

Onze collectie breisels bestaat dit seizoen uit een prachtige top en een heerlijke vestje. Beide zijn verkrijgbaar in de drie trendkleuren van het najaar: Bottle Green, Violet en Petrol. Stijlvolle basics die comfortabel dragen, maar wel iets doen voor jouw look dit seizoen.

Een mooie vrouwelijke fit en een opengewerkt ajour breipatroon voor dat vintage inspired gevoel dat je van ons gewend bent. Onmisbare basics die jouw herfstlook helemaal fa maken. En gemaakt van de perfecte draad, een mix van 50% viscose met stretch en 50% katoen. Natuurlijk, zacht maar wel stevig, dus hier geen lubbervestjes!

De drie kleuren breisels van dit seizoen Bottle Green, Violet, Petrol

Zowel de Mina Pullover als de Lucia Cardigan hebben fijne ribboorden aan de onderkant en onderaan de mouwen voor een mooie aangesloten pasvorm. Laat de Mina Pullover blousen en draag ‘m op jouw favoriete high waist pants of rok. Prachtig dus ook in combinatie met onze Marlene Pants of Classic Pencilskirt.

Het vestje valt mooi in de taille en kan dus perfect op jouw favoriete jurk! Maar met een leuk hemdje met kant eronder draag je ‘m met de knoopjes dicht ook leuk door als truitje.

Dus.. kun jij nog een lekker truitje of een mooi V-hals vestje gebruiken in jouw najaarsgarderobe? Shop onze Very Cherry collectie gemakkelijk in de webshop (vandaag besteld = morgen in huis!), of kom gezellig langs in de fysieke winkel. Onze brandstore in Rotterdam hangt vol met mooie najaarsmode!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst