Herfstweer én Maandagochtend.. Genoeg reden om jullie op te vrolijken met heel veel prachtige nieuwe items van King Louie. We zijn gek op de prachtige breisels, mooie jurken en fijne tops die we nieuw binnen hebben. 
Zo zijn er weer de bekende ajour vestjes, maar ook heerlijke truien in prachtige kleuren. We hebben ook een aantal jumpsuits binnen van King Louie, want zoals jullie vast weten zijn wij áltijd fan van een goed zittend, vrouwelijk broekpak. 
En kenmerkend voor de collectie van dit seizoen zijn de leuke two-pieces. Items die je samen als pak, of apart als losse items draagt, en waarmee je zéker weten de blits maakt deze herfst!

Vrolijk, rijke stoffen en bijzondere kleurencombinaties is waar King Louie zo om bekend staat. Wij hebben de pareltjes uit de collectie voor jullie ingekocht en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Veel shop-plezier!
xo - Team Very Cherry 
Accessoires
En King Louie zou King Louie niet zijn zonder een prachtige accessoire-lijn voor dit seizoen. Wij zijn altijd dol op de prachtige gebreide handschoentjes van het merk. Maar ook de warme sjaals en leuke baretten maken jouw najaarslook helemaal compleet. Shop al onze accessoires hier. 
Ontdek "Nieuw Binnen"
Facebook
Twitter
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst