NEW      JURKEN      ROKKEN      TOPS
De 10 mooiste jurken van deze week

Heerlijk dat voorjaar, dat vraagt om mooie vrouwelijke jurkjes. Met laarsjes,sneakers en straks sandaaltjes eronder, het kan allemaal!

We zijn dit seizoen dol op wikkeljurkjes, dus die staan zeker in het lijstje! En zoals jullie van ons gewend zijn barst het ook weer van de romantische bloemenprints.

Maar vergeet ook de stijlvolle effen opties niet, tijdloze jurken die je nooit zat wordt!

Wij hebben vast een top 10 samengesteld, jij hoeft alleen nog maar jouw persoonlijke favoriet uit te kiezen.


 

Very Cherry - Magnolia Dress Lily Green Flowers

De Very Cherry Magnolia Dress is een romantische jurk met een aangesloten lijfje en a-lijn rok. Het groene bloemenmotief op de soepelvallende, luchtige Eco Vero stof geeft een heerlijk zomerse uitstraling. Leuk voor naar een feestje, bruiloft maar ook zeer geschikt voor naar werk.

Very Cherry - Revers Dress Midi Coral

Al jaren favoriet in onze eigen collectie, de Revers Dress. Een prachtige jurk met aangesloten lijfje en a-lijn rok. We zijn dol op de vrouwelijke pasvorm in combinatie met de reverskraag, het subtiele pofje op de schouder, knoopsluiting voor en ritssluiting aan de zijkant. De jurk heeft twee zakken en een bijpassend strikceintuur.

Very Cherry - Cross Over Dress Blue Stone

Deze Cross Over Dress is toch helemaal het einde? Uitgevoerd in een mooie zware stretchy crêpe stof die de jurk een vintage tintje geeft. De jurk heeft een overslaghals, de stof valt vanaf de schouder losjes naar beneden. De hals loopt over in een aangesloten taille met ceintuur die je vrouwelijke vormen accentueert en de rok valt losjes tot op een stijlvolle lengte. Deze jurk heeft alles wat je zoekt!
King Louie - Rosie Midi Dress Pablo Midnight

De Rosie Midi Dress van King Louie is een lange doorknoopjurk met vrolijke stippenprint. De jurk heeft een blouse kraag, korte mouwen met manchet en een bijpassend strikceintuur.

FRNCH - Zomerjurk Bloemen Ammi

Een prachtige zomerjurk: super vrouwelijk, romantisch en sierlijk. Met leuk strikdetail op de rug. De jurk heeft een oranje bloemenprint met kleine paarse details. Een echte Parisian look, wat we niet anders gewend zijn van FRNCH.

FRNCH - Jurk Aix 

De Aix jurk van FRNCH is precies wat we van een Frans merk verwachten; romantisch, vrouwelijk, maar toch speels. De jurk wikkelt zich over het lichaam en heeft een midi lengte. De wijde korte mouwen zorgen voor een wijdere top terwijl de middel nog steeds mooi wordt geaccentueerd door het wikkel model. De perfecte jurk voor een mooie strandwandeling!

FRNCH- Aix Blue Clair

En omdat we geen genoeg kunnen krijgen van bovenstaand jurkje, staat ze nog een keer in de top 10. Maar nu in een zacht blauwe variant met een wit bloemetje. Zo'n mooi vrouwelijk model, en zowel geschikt voor de langere, als voor de korte dames. Want de jurk is leuk als midi-jurk maar zeker ook als maxi!

Very Cherry - Magnolia Dress Voile Cotton Desert Rose

Misschien wel de ultieme zomerjurk. De Very Cherry Magnolia Dress is een romantische jurk met een aangesloten lijfje en a-lijn rok. De jurk heeft een V-hals, knopen aan de voorzijde, korte mouwen en een rits in de zijnaad. De Desert Rose is een prachtige bloemenprint op luchtig katoen.

FNRCH - Jurk Anaisse Creme

Deze jurk lijkt zo uit een sprookje te komen. De maxi jurk heeft een wijde fit zodat het heel mooi los om het lichaam valt. Met kanten details en een prachtige bloemenprint die de vrouwelijke look nog meer naar voren laten komen.

FRNCH - Jurk Alfreda Emerald

Deze prachtige linnen jurk van FRNCH heeft een retro look. De jurk heeft een v-nekje en wijd uitlopende korte mouwtjes. Door de riem word de middel toch mooi geaccentueerd in het los vallende jurkje. Leuk te combineren met een sandaaltje of een juist een sneakertje voor het contrast!

Ontdek alle jurken >>
Facebook
Twitter
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst