De FRNCH trui Napa Rose tan kan je leuk dragen met de Marlene pants Burgundy Garbadine, of ga voor de King Louie Lara Sailor pants Broadway Dragonfly Green.

Ook kan je de trui leuk combineren met een van onze Pencil rokken of Circle rokken, in de kleuren Mustard of Burgundy voor een klassiekere look.

 

De heerlijke zachte Nümph Nuchaney Pullover blue is ook een leuke trui die ook nog eens makkelijk te combineren is. Je kan er uiteraard een jeans onder dragen, maar neem ook is een kijkje naar onze leuke jumpsuits, comfortabel en leuk tegelijk!

 

De Dagmar Spencer Marsala van Grace&Mila is ook een musthave voor de herfst en winter. Spencers zijn niet alleen erg in de mode maar deze kan ook je eindeloos stijlen en combineren.

Leuke blouse eronder? Draag de Nucurran blouse white van Nümph, niet alleen leuk maar deze heeft ook nog eens een mooie kraag die over de spencer valt.

Uiteraard is dit niet de enige leuke blouse, de Celia blouse dorothy Black van Very Cherry is ook een leuke match.

Wil je er iets anders onder dan een blouse? Pak een leuke rollneck, of een T-shirt. Broek eronder en je hebt een leuke, fashionable outfit!

 

Ook een leuke trui is de Nümph Nupullywooli pullover light grey. Deze is met alles te combineren, onder andere de leuke black garbadine marlene pants. Combineer deze met een van onze leuke winterjassen er op en je outfit is compleet! Wil je nog wat extra flair? Doe een leuke sjaal om!

 

Een andere leuke trui van Nümph is de Nacana pullover cloud dancer. Deze kan je leuk dragen met de A-line skirt ginger puty en de art deco belt green, of de Marlene pants mint. Wil je hier wat extra’s aan toevoegen? Neem dan eens een kijkje naar onze baretten!

 

Naast deze truien, hebben we er nog veel meer! We hopen je binnenkort te zien in onze winkel!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst