Als eerst hebben we de Venice jumpsuit die we in maar liefst 9 verschillende kleuren verkopen!

Het zwarte jumpsuit kun je met alles combineren. Draag er een leuke trui op, (bijvoorbeeld de heerlijk zachte Grace and Mila trui Dahlia Green) of kijk voor een leuk vestje van King Louie.

Wil je juist wat anders? Dan kan je er ook een leuke blouse onder dragen, bijvoorbeeld de FRNCH Top Cambria Flowers Fuchsia. Echter kan je deze natuurlijk ook over de jumpsuit dragen!

 

Dezelfde setjes kun je dragen met de Venice Jumpsuit Navy, als je geen zwart wilt dragen is dit een perfecte optie. Draag er de Rollneck Top Knightley onder van King Louie voor wat extra pit, en je hebt een outfit!

Een andere leuke kleur is de Venice Jumpsuit Olive Garbadine. Dit is eens een andere kleur dan zwart, en ook deze kan je leuk combineren.

Echter hoeft deze natuurlijk niet gecombineerd te worden, hij is ook heel leuk om zo te dragen!

 

Naast de Venice Jumpsuits hebben we ook de Classic Jumpsuits. Deze hebben knoopjes aan de voorkant voor net wat meer detail.

Een leuke, hippe print is de Dark Denim Jumpsuit. Een leuke riem er omheen, baretje erbij en je Very Cherry outfit is compleet.

De Very Cherry Classic Jumpsuit Corduroy Marsala is een van onze welbekende pakken. De ribstof jumpsuit zit niet alleen erg lekker maar is ook nog eens super leuk en warm. Wil je er wat extra’s aan toevoegen zit je met een van onze riemen goed!

Wil je juist meer opvallen? Draag dan de Classic Jumpsuit in de kleur Deep Red.

 

Nu het buiten weer wat kouder aan het worden is wil je misschien wel lange mouwen aan, in dat geval zit je met de Longsleeve Jumpsuits altijd goed!

De Jumpsuit Longsleeve Burgundy is altijd een goede keuze, maar ook de Dark Denim Longsleeve is een hele goede keuze. Je trekt de jumpsuit aan, en je hebt al gelijk een outfit! Natuurlijk kun je er nog wel wat extra’s aan toevoegen, een van onze leuke riemen, een baret, een leuke muts of ga voor een leuke haarband.

Zo kun je heel makkelijk elke outfit wat extra spice geven!

 

Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar onze Jumpsuits? Kom ze passen in onze winkel en kies de leukste uit. Tot dan!

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst