Het is alweer zover; de winter uitverkoop is gestart, hèt moment om je kerst outfit te scoren of nog even een warme trui te kopen voor alle koude dagen die er nog aan komen. En hier bij Very Cherry hebben we er genoeg in de aanbieding.

Van bloesjes tot truien en van jurkjes tot jumpsuits. Je koopt nu de items uit de wintercollecties van Very Cherry, King Louie en La Petite Francaise met mooie kortingen! Zoals altijd; wees er snel bij, want het gaat alweer heel hard!

De items die nu in de Sale zijn, komen nooit meer terug, dus profiteer nu snel, en scoor een van die leuke printjes zoals de Nestor Ruit en Lady Maria!

Inspiratie nodig voor een voordelige kerst? Deze items zijn onze favorieten. Onze Limited Edition Velvet Marlene Pants zijn een bijzondere keuze voor de feestdagen en zeker ook casual te dragen met een trui en een paar laarsjes. De Marilyn dress is een luxueuze jurk die elke vrouw zal laten stralen tijdens de feestdagen. De jurk is van 149,95 voor 89,97 en de Marlene Pants van 94,95 voor 66, 47.

Ben je al helemaal klaar voor de kerst en heb je liever iets anders? Deze items zijn zeker een goede toevoeging aan je garderobe. Zoals de Niko dress helemaal links, een veelzijdig jurkje met een geweldige kleur. Of een warme winter jas. Deze jas is goed te combineren met zowel broeken als rokken door haar perfecte lengte. Of een bloesje die het zonnetje in huis is. Welke is jouw favoriet?