In de herfst kan het weer nogal verschillen. Soms koud en soms warm, soms regen en soms droog. We begrijpen ook dat je je zomerkleren stiekem heel graag zou wille dragen en dat de zomer items in de sale wel heel erg aantrekkelijk zijn. In onze winkel krijgen we dan ook vaak de vraag hoe je je zomer kleren kan transformeren in een herfst outfit. Daarom hier een volledige blog over het laagjes dragen.

Tip 1: Vestjes

Neem een jurkje met korte mouwen en een vestje, een geweldige combinatie. Je kan natuurlijk ook een vestje met een blouse er onder dragen en een rok of een broek. En ander idee is een vestje met een T-shirt en een rok of een broek. Je hoort het je kan eindeloos combineren. Stel dat het vestje iets te dun is voor de temperaturen buiten, dan kun je er altijd nog een jas overheen dragen.

Tip 2: Truien

Je kan bijvoorbeeld een trui over een jurkje heen doen of op een rok dragen. Verder kan je ook onder een trui een blouse of een t-shirt van very cherry doen zodat je de trui uit kan trekken zodra het te warm wordt. Natuurlijk kan je de trui met blouse combineren met zowel een rok als een broek.

Tip 3: Blazers

Een blazer maakt elke outfit stoer! Je kan hem dragen over bijvoorbeeld een la petit francaise  t-shirt met een very cherry broek, maar je kan hem ook dragen over een trui of over een jurk. Wanneer het te warm wordt kun je de blazer altijd uittrekken en in je tas doen voor wanneer het weer kouder wordt. Je kan ook een jas over je blazer aantrekken wanneer het wel erg koud is.

Tip 4: Tops met lange mouwen

Je kan natuurlijk ook items onder bijvoorbeeld een jurk dragen in plaats van er over heen. Je kan bijvoorbeeld een strakke coltrui onder een revers dress doen of een T-shirt met lange mouwen onder een hemdje van Grace en Mila. Vaak moet je bij deze tip er rekening mee houden dat je geen laag uit kan trekken, je moet er zeker van zijn dat het weer de juiste tempratuur blijft.