Yes! De decembermaand is van start gegaan. Heb jij al een idee wat je gaat aantrekken met de feestdagen? Geen zorgen. Wij hebben heel wat ideetjes voor je klaar staan. Dus hou voor meer inspiratie zeker ons blog in de gaten. Vandaag gaan we het hebben over de meest feestelijke stof die er is; velvet.

Velvet maakt ieder kledingstuk heel elegant en modieus, het geeft meteen een feestelijke uitstraling! Onze Hollywood Circle Dress versterkt dat. Het model van deze jurk doet denken aan vintage Hollywood sterren als Marilyn Monroe. De jurk heeft kleine pofmouwtjes, een hartvormige hals met een aangesloten brede taille band die uitloopt in een prachtige wijde rok. Het enige wat je nog nodig hebt is een cocktail in je hand.

Deze jurk heeft hetzelfde elegante en verleidelijke als de Hollywood Circle Dress, maar dan net iets anders. De 40’s Leaf Dress heeft lange mouwtjes, een hartvormige hals die overloopt in een overslag en een rechte rok. Deze jurk doet je denken aan een avond in een jazz bar in de jaren 40. Maak hem heel modern met je haar opgestoken en hoge hakken. Of draag hem klassiek en vintage met veren in je haar, rode lipstick en dansschoenen en het plaatje is compleet.

Liever een keer iets anders dan een jurk of een jumpsuit? Dan ben je bij Very Cherry ook aan het juiste adres. De Limited Edition velvet editie van onze welbekende Marlene Pants is ook zeer geschikt voor een feestelijke modieuze look . De Marlene pants is erg comfortabel en stoer maar toch luxueus en vrouwelijk. Combineer hem met een feestelijke blouse of een aangesloten top en you’re good to go!