Daar is ‘ie dan! De nieuwe AW’19 collectie. We hopen dat jullie verliefd zullen worden op de herfst en winter items die op jullie te wachten staan. Deze collectie is geïnspireerd op een reis door de tijd, dus pak je koffers en ga mee! Met deze collectie zal je eruitzien alsof je elke dag op reis gaat, op avontuur, en zullen je laten voelen als de krachtvrouw die je bent. Bijvoorbeeld in de Classic Jumpsuit Nestor Ruit!

De iconische basics zitten zoals gewoonlijk in de collectie, maar hebben een twist in verschillende prachtige stoffen. Zoals de D’laine Dress in Red Flowers Anastasia. Dit is een verleidelijk rode jurk welke is bezaaid met prachtige bloemen. Wij geloven in onze basics, omdat ieder zijn eigen stijl eraan kan toepassen. Zo zal je je altijd comfortabel, modieus en vooral lekker als jezelf voelen in onze Very Cherry items. Zoals de Marlene Pants, welke een geliefde basic bij ons is. Sommige dames kiezen voor een chique zwarte versie, combineren deze met een paar hakken en een nette Classic Blouse, terwijl andere dames eerder kiezen voor de stoere denim variant, en deze combineren met een vette sneaker.

Uiteraard zijn we ook altijd opzoek naar nieuwe basics. Zo hebben we de wel befaamde Pencil Skirt nu ook in een kortere variant, de Pencil Skirt Short, wat een pittige look geeft. Ook andere nieuwe jurken zijn nog op jullie aan het wachten. We hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn over deze herfst en winter collectie als wij dat zijn. Zoals al duidelijk is, bestaat de AW’19 collectie uit items waar iedere vrouw verliefd op kan worden! Jong, oud, klein, lang, er zit voor iedereen wel wat tussen.