We zijn er weer met onze wekelijkse outfit inspiratie!

Shopgirl Laura heeft haar favoriete items voor ons bij elkaar gezet. In deze blog zul je alles lezen over Laura’s Basics, Hoe zij zich warm houd tijdens deze koude dagen en haar combinatie adviezen. Enjoy!

Laura combineert vaak een jurkje met een vestje. Het is de perfecte combinatie voor koude winter dagen waarin je toch liever een jurkje zou willen dragen. Hier draagt ze in de rechter foto onze Beverly Button Dress Rongeant Wine. Ze combineert deze met een gebreid vest van Grace and Mila en maakt het af met een paar hoge laarzen. In de Linker foto draagt ze onze Beverly Button Dress Petrol. Ze Combineert deze met een vest van King Louie en maakt het af met een haarbandje.

“Simple but cool.” Dat is waar deze outfits voor staan. Beide een one piece outfit met laarzen. In de rechter foto draagt Laura onze Spy Wiggle dress Ruby. Een Figure hugging robijn rode jurk met driekwart mouwen die een klein splitje aan de achterkant hebben. Aan de rechter kant draag ze de Niko Dress Vintage Mint. Een jurk van een lichte stof in een prachtige winterse kleur met ceintuur en striksluiting bij de hals.

De combinatie Rok-Top is een blijvertje. Een Klassieke combinatie wanneer je vrouwelijk wil combineren met stoer. Hier draagt Laura in de Rechter foto onze Pencil Skirt Petrovna Green met een trui van Grace and Mila. Een geweldige kleuren combinatie die stoer maar ook vrouwelijk is. in de linker foto draagt ze een Circle Skirt Black met Boatnecktop Red. Laura maakt de look af met één van onze baretjes en een paar laarsjes.