artikelen - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Fairtrade sinds dag 1

The brand:

De Very Cherry boutique is gevestigd in Rotterdam. Eigenaresse en ontwerpster Caroline Poiesz opende haar shop in 2004 aan de gezellig Botersloot nabij Blaak en de Pannenkoekstraat, en sindsdien weet menig fashionista de winkel te vinden!

De winkel begon met het verkopen van verschillende merken, maar tegenwoordig zijn bijna alle rekken gevuld met het eigen merk; Very Cherry. Een merk dat bestaat uit elegante en vrouwelijke signature pieces, die de basis vormen van een veelzijdige garderobe.

Aangevuld met andere merken van hoge kwailiteit die samen een mooi compleet beeld scheppen waarin elke vrouw haar eigen stijl kan herkennen. 

 

Ontwerpster Caroline haalt haar inspiratie niet alleen uit haar voorliefde voor vintage, maar laat zich vooral inspireren door haar klanten. Die dus eigenlijk haar muzes zijn geworden.

Door de klanten die zij ontmoet in haar boutique werd zij zich bewust van het gebrek aan merken die goede vrouwelijke basics maken, stukken die elegant zijn, comfortabel, en makkelijk te combineren.. En zo startte zij in 2004 het merk Very Cherry.

 

De collectie staat dan ook bekend om haar signature pieces. Jurken, rokken, tops, allemaal vrouwelijk en draagbaar. Vrouwen van alle leeftijden vallen voor de elegantie van het merk, dat een vleugje Fransje nostalgie ademt door de prachtige pasvormen.

Inmiddels is Very Cherry verkijgbaar in verscheidende boutiques door heel Europa.
En is Caroline ook al twee keer guestdesigner geweest voor het bekende Amsterdamse merk King Louie!


Een bijzondere en unieke samenwerking waarbij Caroline tweemaal een tussencollectie ontwierp waarbij de kenmerkende pasvorm van Very Cherry en de uitgesproken stoffen van King Louie samen een frisse, en bijzondere collectie vormden. Ook deze King Louie by Very Cherry collecties werden door talloze winkels in binnen- en buitenland verkocht. 

Voor ons zijn duurzaamheid en fairtrade zeer belangrijke pijlers waarop ons merk gebouwd is. Sinds de start van het merk worden onze items geproduceerd in een fabriek in Polen. Hier kennen wij de dames die met veel liefde werken aan de hoogst haalbare kwaliteit voor onze collecties. Natuurlijk onder goede arbeidsomstandigheden.

 

Very Cherry in een notendop:

Hoge kwaliteit stoffen

Fair-trade 

Produced in Poland

Met trots ontworpen in Rotterdam

Sinds 2008

Signature pieces

Vrouwelijk en comfortabel

 

"Owner and designer Caroline Poiesz started collecting vintage pieces from a very young age. She became a seamstress and designer and started her own

shop in Rotterdam. What once started as developing her own unique French inspired signature look, has now led to a brand that inspires other women to create a diverse and luxurious style."

"Het grote voordeel van het hebben van eigen boutique en ontwerpen tegelijkertijd is dat je altijd op de hoogte bent van wat vrouwen het liefste dragen. Voor mij is het niet alleen van belang dat mijn ontwerpen er stijlvol en leuk uitzien, ik vind het minstens zo belangrijk dat ons merk comfortabel is. Daarom kies ik ook met zorg mijn materialen en stoffen uit, allemaal van hoge kwaliteit.

Ik wil dat mijn klanten mijn kleding niet alleen dragen, ik wil dat ze ervan gaan houden!" - Ontwerpster en eigenaresse Caroline Poiesz