artikelen - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

The Shop

Welkom bij Very Cherry! Wat leuk dat je onze website bezoekt! Kom je ook een keer langs in onze "echte" winkel? Hieronder wat foto's van de winkel zodat je kunt zien hoe gezellig het bij ons is. Wil je weten wie wij zijn en waar wij voor staan? scroll down en lees meer..!!

shopshoes 

 shoppetticoatsshop Photo's by Hanke Arkenbout Photography

   

Al sinds 2004 is Very Cherry specialist en toonaangevend op het gebied van vintage stijl fashion. Je komt de kleding van Very Cherry dan ook regelmatig tegen in de modebladen en ook menig televisie-ster laat zich graag zien in onze outfits. Very Cherry voert ook haar eigen kledingmerk, met draagbare klassiekers, allemaal vintage inspired!

 

Onze basement is de studio voor wholesale klanten. Hier wordt de Very Cherry collectie getoond. Om de paar maanden organiseert Very cherry een vintage-evenementje in de kelder of buiten, waar originele vintage items worden verkocht.

 

 

 

Over het ontstaan van Very Cherry:

In 2004 heb ik Very Cherry opgericht, een boetiek met dameskleding, zowel vintage, als nieuw - vintage inspired. Heerlijk vond ik het om mijn winkel te openen. Als tiener al was ik een vintage victim" en struinde wekelijks alle rommelmarkten af op zoek naar mooie vintage juweeltjes. Al snel had ik een giga collectie vintage kleding die ik gebruikte ter inspiratie van ontwerpen die ik toen voor mezelf en vriendinnen maakte. Mijn oma was coupeuse, en leerde mij de technische kneepjes van het vak. Later ben ik zelf een opleiding voor coupeuse gaan volgen, op de Rotterdamse Snijschool. Daar ontdekte ik dat ik het tekenen, het ontwerpen beter in mij had dan het naaien van de kleding. Sinds mijn eigen kledinglijn is gegroeid, laat ik de productie van mijn modellen/designs dan ook graag over aan zeer vakkundige naaisters in Polen en kan ik mij helemaal toeleggen op het ontwerpen van de kleding en het zoeken naar de juiste stoffen. Het maakt mij ontzettend blij dat steeds meer vrouwen Very Cherry dragen en ik vind het geweldig om te zien dat meer mensen zich door deze stijl laten inspireren en bij ons fluitend de winkel uitgaan. Vrouwen die in Very Cherry komen noemen het wel het snoepwinkeltje van jurkjes, een walhalla voor vrouwen die net als ik houden van vintage fashion en daar graag hun eigen draai aan durven geven.

Inmiddels worden de kledingstukken van het Very Cherry label behalve in onze Very Cherry boutique ook verkocht in andere winkels, zowel in binnen- als buitenland. Het ontwerpen van mijn collectie vind ik het allerleukst om te doen en ik vind het fantastisch om te zien dat klanten zich er zo lekker in voelen! Dat is dan ook waarom ik er steeds weer met heel veel passie, liefde en plezier aan werk!

Hopelijk tot ziens!

X Caroline Poiesz