Home » Over La Petite Francaise

La Petite Française

Als je het hebt over het feilloos combineren van elegantie en comfort, dan heb je het over dit fantastische, Franse modemerk. La Petite Française neemt je mee op een wandeling door Parijs. Met haar bloemrijke en verrassende urban prints, waan je je even in deze bruisende stad.

 La Petite Francaise bestaat sinds 1991 en de collecties kenmerken zich door de Franse stijl en alles waar je van droomt als je denkt aan Franse fashion uit Parijs. Rijke stoffen, kanten tops, lange rokken, sportieve t-shirts, moeiteloos gecombineerd met linnen shorts.  Het handelsmerk van La Petite Franciase blijven de sweatshirts en ‘logomania’ tops met bedrukking die doet denken aan de jaren 70.

Alles ademt die spannende en kenmerkende Franse mix van chique en sportief, fris en kleurrijk.

Je komt dit merk over de hele wereld tegen, waar de actieve, stijlvolle vrouw zich herkent in de prachtige kleuren, chique prints en rijke stoffen van La Petite Française. Uitgesproken, maar nooit hysterisch. Gedurfd, maar altijd stijlvol.

De collecties zijn leeftijdsloos en makkelijk te combineren, dus ook een leuke aanvulling op de andere Very Cherry items in jouw garderobe. Maar vooral ook te herkennen aan de natuurlijke, vrouwelijke fit.

Met de stukken van La Petite Francaise creëer je in een handomdraai een eigen, vrouwelijke stijl. Of het nu voor werk is, of voor alledag: de collectie is breed, kleurrijk en vrolijk. Zo is er voor elke gelegenheid iets leuks te vinden.

Waar wij over onze eigen Very Cherry collectie altijd zeggen dat onze klant onze muze is, heeft La Petite Francaise een soortgelijke filosofie. Ook zij halen hun inspiratie uit de vrouw. Le Petite Francaise luistert naar de wensen en behoefte van de moderne vrouw, en creëert voor haar tijdloze, klassieke topstukken. Aangevuld met waanzinnige accessoires, zoals de prachtige manden en tassen is de franse look helemaal compleet!

La Petite Francaise online kopen

Fan van online shoppen? Top! Want bij ons kan je de leukste items van dit label direct via onze webshop bestellen. Bekijk ook de andere merken die wij aanbieden, en combineer ze met elkaar voor de leukste outfits.