Fout: Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body
Fout: Opening and ending tag mismatch: body line 3 and html
Fout: Premature end of data in tag html line 1
Home » Over Gola

Gola

Wist je dat we bij Very Cherry naast schoenen en heels van La Veintinueve en Bait ook sneakers verkopen? Gola is een Brits sneakermerk dat al meer dan 100 jaar bestaat. In plaats van zich te laten leiden door trends en wat hip is, is Gola altijd trouw gebleven aan haar klassieke, tijdloze stijl.

In de jaren ’60 en ’70 waren de Gola sneakers niet uit het straatbeeld weg te denken. En vandaag de dag zijn de sportieve schoenen nog steeds een hit.

De stijl van de toen, in de mix met de materialen en kleuren van de collecties van nu. Dat is waar de merkschoenen van Gola zich door laten kenmerken. En dat is ook waarom dit klassieke schoenenmerk zo goed past bij Very Cherry.

Combineer de tennisschoenen van Gola met een A-Lijn rok, en je hebt meteen een leuke, sportieve look. Maar je kunt ook een van de Gola sneakers combineren met onze broekpakken en marlene pants. Dit maakt het stijlvol en vrouwelijk, maar ook heel vlot.

De sneakers van Gola staan bekend om haar luxe uitstraling en draagcomfort, en dat zie je er ook aan af! Met de meer dan 100 jaar kennis en ervaring van dit prachtige sneakermerk, kun je er zeker van zijn dat je aan een Gola schoen veel plezier zult beleven.

Houd jij van een klassieke uitstraling, met een sportieve knipoog? Dan ben jij bij Very Cherry aan het goede adres voor je nieuwe, favoriete schoenen!

preloader