Heb jij ook zo’n zin in de decembermaand? Wij bij Very Cherry hebben er zeker zin in. Gezelligheid, samenzijn en met een beetje geluk liggen er ook wat mooie cadeautjes op je te wachten. En wat is er mooier dan een fijn, duurzaam en fairtrade item dat je het hele jaar door kan dragen? Ons verlanglijstje is al helemaal compleet, maar er moeten natuurlijk ook cadeautjes gekocht worden voor je familie en vrienden. Neem ons Blog als inspiratie voor cadeau’s om te geven én te krijgen.

Bij koude winterdagen horen warme accessoires. Wij zijn helemaal gek op deze accessoires van King Louie: haarbandjes, mutsen, sjaals en handschoenen. Alles in de kleuren groen, donker groen, rood, geel en zwart. Dus mix en match erop los of ga voor de perfecte ton sur ton winter accessoire look! Wij zijn er dol op en ik weet zeker dat jouw nichtje, tante, zusje, vriendin, oma of moeder er ook blij mee zal zijn.

Misschien een saai cadeautje zou je denken, maar deze sokken en panty’s van King Louie zijn alles behalve saai. Deze sokken zijn gemaakt van een schitterende glitter stof met een zigzag-patroon er in. Zo houden ze je voeten warm en kunnen deel uit maken van je outfit wanneer ze boven je schoenen uitkomen of je binnen rondloopt. De panty’s zijn er in verschillende kleuren en zijn van goede kwaliteit. Ook zeker een geweldige toevoeging aan je outfit!

Welke vrouw zou er geen sieraden willen krijgen. Bij Very Cherry hebben we verschillende sieraden. Deze haar clipjes met parels zijn te schattig. Ze zij te combineren met elke outfit en elk kapsel. We hebben kunststof ovalen oorbellen aan een hanger, in de kleuren groen, blauw en rood. Ook hebben we schattige riemen met een strikje en een handige haak sluiting. Deze zijn verkrijgbaar in licht roze, zwart, donkerblauw, oranje en rood. Zit voor jou het perfecte cadeautje erbij?