Op zoek naar een feestelijke outfit, maar draag je liever iets anders dan een jurk? Ik heb de perfecte outfit voor jouw! Met een rok heb je dezelfde feestelijke en vrouwelijke uitstraling als met een jurk, maar dan net even iets anders.

Neem bijvoorbeeld deze velvet rok van King Louie of één van onze Velvet A-line Skirts. Velvet maakt elke outfit elegant en luxueus. Deze rokken zijn gemakkelijk te combineren met blousjes en simpele tops. Op de linker foto bijvoorbeeld combineert Laura de velvet rok van King Louie met de Boatneck Top Petrol. Op de rechter foto combineert Nina de A-line Skirt Velvet Petrol met een blouse van FRNCH.

De maxi skirts van Grace and Mila zijn altijd een goed idee. Op de linker foto zie je de Thibault rok en op de linker foto zie je de Plisee rok Tempete. Deze rokken kun je na de feest dagen ook nog casual dragen met een vest of een trui. Voor een feestelijke look adviseer ik een turtle neck top of één van onze sweetheart tops. Deze tops zitten aangesloten en zullen mooi contrasteren met het wijde van een maxi rok.

Of ga voor een mantel pak! Deze rok van King Louie heeft een bijpassende blazer. Een goede keuze voor als je meer voor iets klassieks wil gaan. De groen met rode ruit geeft een stoere en winterse houdhakkers twist aan de outfit. Draag hem met een Boatneck top onder de blazer, een paar mooie lage schoenen en elegante sieraden and you’re good to go.