We hebben allemaal wel een outfit stress in de ochtend. Je kunt gewoon niet kiezen uit al je kleren of je hebt juist te weinig kleren om uit te kiezen. In beide gevallen kunnen wij je daarbij helpen; “ Outfit of the day ”.

Het eerste item van de outfit is de pencil skirt petrovna green. Ik start altijd met een onderstuk zodat ik daarop mijn bovenstuk kan aanpassen. Deze rok heeft een geweldige print die makkelijk te combineren is en een perfect herfst item is.

De rok combineer ik met een coltrui. Dit maakt de rok stoer maar heeft toch nog steeds een vrouwelijk silhouet. Deze coltrui heeft een geweldig mooie herfst kleur en zit lekker.

Omdat het de laatste dagen wel erg koud is geworden. Combineer ik deze outfit met een mooie fake fur jas van King Louie. Deze jas heeft een heel erg mooie glans en perfecte kleur om te combineren met deze outfit.

Als laatste combineer ik deze outfit met laarsjes en je kunt het natuurlijk ook nog afmaken met een mooie kleur lippenstift of sieraden.