Daisy Blouse Sevilla

Hoe mooi, deze getailleerde blouse met leuk bloemenborduursel. De blouse heeft korte mouwen, een revers kraag en heeft geen stretch.

Ze zijn er weer!
De superleuke Lottie tasjes, dit keer in zonnig geel en pastel blauw.
39,95 p/s en ze gaan hard! Bestel jouw tas, of als cadeautje voor je moeder, buurvrouw of vriendin (als je ons even mailt pakken we 'm graag voor je in!) 

Dit vrolijke Very Cherry blousje is een echte musthave voor deze zomer! Mouwloos, met een ronde hals en ruches aan de zijkanten voor een speels effect. Sluit met een knoopje in de nek.
Shop de Fringe Blouse hier: https://www.verycherry.nl/product/fringe-blouse-principessas-light-blue/
Vanaf deze week week is onze fysieke winkel aan de Botersloot weer geopend,
met aangepaste openingstijden.

Kom veilig shoppen/passen/ruilen van woensdag t/m zaterdag van 13:00-17:00 u. 
Natuurlijk hanteren we de veiligheidsmaatregelen, jouw en onze gezondheid staan voorop. 
Shop je toch liever alleen? Dat kan natuurlijk ook!
Wij zijn bijna alle dagen beschikbaar, omdat we toch aanwezig zijn in de winkel voor werkzaamheden achter de schermen en het inpakken van bestellingen. Dus mail ons even wanneer je wilt langskomen, en kom vrijblijvend de voorjaarscollecties bewonderen.

Gezellig als je langskomt!

Tot snel! x Team Very Cherrt

Mooie klassieke witte Blouse met lichtblauwe paardenprint. Gemaakt van 100% Viscose, dus heerlijk voor de zomer. We hebben heel veel leuks binnen van Nümph, Dit Deense fairtrade merk verkopen wij pas sinds dit seizoen, maar staat bekend om haar prachtige kwaliteit en vrouwelijke pasvorm. 

https://www.verycherry.nl/product/numph-printed-blouse-nuarzilla/

Prachtige jumpsuit met knoopsluiting in geweven, non-stretch botenprint. De Ines jumpsuit heeft platte schouderbanden, een strikceintuur in de taille, wijde pijpen en sluit met een ritssluiting achter.
Shop dit broekpak hier: https://www.verycherry.nl/product/king-louie-ines-jumpsuit-loveboat/

Bovenstaande items passen goed bij de mode van dit voorjaar, want naast alle fijne pastels, linnen en de romantiek van katoenen bloemenprints voeren juist ook wat hardere kleuren de boventoon. 

Deze prachtige items zijn allemaal van King Louie, ons favoriete Amsterdamse modemerk met een groot hart voor duurzaamheid en eerlijke productieprocessen. 

De mooie Fuchsia en Bordeaux tinten laten zich  prachtig combineren met juist die zachte voorjaarspastels. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst