Zoals je van ons gewend bent bestaat de collectie weer uit een mix van perfecte basics in effen seizoenskleuren, en prachtige nieuwe prints die in limited oplage worden geproduceerd en dus exclusief zijn.

Revers Dress Midi Pienza Navy

 

Very Cherry’s ontwerpster Caroline heeft zich laten inspireren door de stadse vrouw die feilloos switcht tussen gelegenheidskleding en outfits voor werk. Vers fruit halen op de markt, op de fiets door naar het terras, je hond uitlaten in het park of als best geklede bruiloftsgast verschijnen in één van onze jurken. De collectie omvat ieder moment uit het zomerse leven van de vrouw.

Natuurlijk zit er ook een nostalgische knipoog verscholen in de collectie, de Very Cherry items kenmerken zich door de supervrouwelijke pasvorm zoals we die kennen uit de films van weleer. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Hollywood Circle Dress, met haar prachtige heart-shaped neckline en hoge taille benadrukt deze jurk de prachtige vrouwelijke vormen, en met haar elegante lengte en wijd uitlopende rok kleedt dit model prachtig af.

Nieuw in de collectie is de Revers Dress Straight. Deze variant op onze best-seller, de Revers Dress Midi, is wat korter en sportiever, en valt strak langs de heup. Voor wie houdt van wijde rokken en een klassieke look is de Revers Dress Midi meer geschikt. Maar als je een smalle taille hebt en niet hele brede heupen hebt is het juist deze nieuwe variant die jouw figuur het beste siert.

Revers Dress Straight Linnen Ecru

De prachtige Dusty Pink Rumba print, de vrolijke gele Capri Dots, of de chique Bardini’s Garden.. Eigenlijk zou je ze allemaal wel in je kast willen hangen! En dat kan, want van deze prints zijn verschillende items gemaakt. Verliefd op de oudroze Dusty Pink Rumba print? Kies dan bijvoorbeeld voor de Jane Dress.

Deze jurk is nieuw in de collectie en is een wat kortere (valt boven de knie) en sportievere jurk. Kenmerkend zijn de mooie mouwen die zijn afgewerkt met een manchet, de knopenlijst van boven tot aan de zoom, en het speelse kraagje.

De Jane Dress valt een beetje blousend, het lijfje valt niet aangesloten. De rok is met haar A-lijn een beetje uitlopend. En met het bijpassende strikceintuurtje creëer je zelf een taille.

Houd jij van een sportieve look? Sla dan het mouwtje een beetje om. Meer op zoek naar een nette look, of bedek jij liever je bovenarmen? Dan laat je de mouw gewoon hangen en valt de jurk net wat klassieker.

Jane Dress Dusty Pink Rumba

Val jij juist op de Capri Dots print? Zo chique kan geel zijn! Deze print hebben we gebruikt voor deze heerlijke Viscose Stretch stof. Lekker veel rek dus, en geen zweetstofje maar juist fijn natuurlijk materiaal voor als het straks warmer weer wordt. Alle Capri Dots stijlen dragen supercomfortabel, terwijl je eruit ziet om door een ringetje te halen.  Absolute favoriet in deze print is onze Summer Bow Dress Capri Dots, maar ook de tops (Boatneck of Natalya) zijn echt fijne basics met een twist, en supermakkelijk te combineren met jouw favoriete kokerrok, jeans of andere broek.

Summer Bow Dress Capri Dots

En dan is er de Bardini’s Garden Black print, een romantische bloemenprint met helder groen, roze en wit op een zwarte ondergrond. Deze stof is een non-stretch, en heeft een chique uitstraling. Het is een hele fijne luchtige Viscose stof. Zeer geschikt voor warm weer, en met een prachtige soepele valling.

Van deze print zijn ook weer verschillende stijlen gemaakt, wat dacht je bijvoorbeeld van de Long Skirt Bardini’s Garden? Deze lange rok met elastieken band valt prachtig en is bij ons favoriet voor mee op vakantie of citytrip.

Ook verkrijgbaar in de Summer Bow Dress, perfect voor een tuinfeest, picknick, bruiloft etc..  De Summer Bow Dress is een heerlijk zomers jurkje met kleine kapmouwtjes, een hooggesloten hals met strikje, lint in de taillen en iets uitlopende rok..

Of in onze welkbekende prachtige Revers Dress Bardini’s Garden Black, die kun je ook perfect naar kantoor aan. Mooi roze of groen vestje erover als het frisser is.. Leuk met sneakers, een sandaaltje, maar je kunt deze print ook gewoon door dragen in het najaar met een panty en een laarsje. Tijdloos, klassiek, een duurzame keuze!

Product toegevoegd aan verlanglijst