De Very Cherry Marlene Pants Balmoral is leuk om te dragen met bijvoorbeeld de Agnes Top Sunset Ajour Pine Green van King Louie, of met de Soft Rebels Marla Rollneck Knit Groen, gecombineerd met een van onze leuke riemen!

Ook heel leuk is de Enora Blouse Bouquet van Soft Rebels. Je kan deze overal op dragen, bijvoorbeeld onder de leukeKirsti Cardigan Knit Silver Cloud dragen, of juist onder een van onze leuke classic Jumpsuits. Op deze manier geef je je outfit nog meer flair!

DeJane Dress Winter Garden Pastel Flowers is de perfecte mix tussen stoer en vrouwelijk! Draag deze met een paar prachtige, hoge bruine laarzen en je hebt je leuke outfit compleet!

Zoek je nog een leuke kerstjurk? De FRNCH jurk Aigle is een charmante midi jurk met een floral print. En kijk eens naar de prachtige ballonmouwen! Erg leuk met een paar enkellaarsjes of hoge laarzen. Ook leuk om er op te dragen is een van onze wool longcoats. Wanneer je naar buiten gaat, heb jij het in ieder geval niet koud!

Wil je meer kleur juist deze dagen? Dan is de FRNCH Top Cambria Flowers Fuchsia perfect voor jou! Deze kan je overal op dragen, bijvoorbeeld onze leuke Marlene Pants Navy.

Wil je een jurk in plaats van een blouse? Geen probleem! De Fuchsia Dress Actee is hetzelfde printje als de blouse variant. De stof is gemaakt van 51% EcoVero Viscose en heeft een chique look. Perfect voor de feestdagen!

 

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan. We zien je graag in de winkel!

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst