NEW      JURKEN      ROKKEN      TOPS
Nieuw: Karoo Jumpsuit

De Very Cherry - Karoo Jumpsuit is nieuw in onze collectie. Dit speelse, vrouwelijke broekpakje heeft handige verstelbare schouderbandjes, een gesmokte elastische band boven de buste en in de taille; wat een subtiel pof-effect geeft. De broekspijpen vallen recht en zijn driekwartslengte. Een heerlijk sportief pakje gemaakt van luchtige stretch-stof.
Perfect voor warme zomerdagen! 

De pakken zijn verkrijgbaar in zwart met een wit stipje, het gele Capri Dots stippenprintje, en de Pienza Navy 70's bloemenprint. Allemaal in beperkte oplage, op=op!

 
Shop nu
Nieuw: Hollywood Tricot Dress

Het is een soort mix van de prachtige feestelijke Hollywood Circle Dress en de everyday Revers Dress. De prachtige welbekende Hollywood halslijn in combinatie met een soepelvallende, luchtige stretch-stof.

De Hollywood Tricot jurk is nieuw in de collectie, en limited edition. Zie jij hier dus ook jouw nieuwe favoriete zomerjurk tussen, bestel dan snel!

De jurk valt tot over de kniw (110 cm bij maat M), heeft die prachtige halslijn, een strikceintuurtje.. En de stof valt heel mooi soepel, heeft veel stretch en is perfect geschikt voor warme dagen.

Je hoeft alleen nog je favoriete printje uit te kiezen!

De jurken zijn verkrijgbaar in de caramelkleurige Corniglia Flowers, De zonnig gele Capri Dots stippenprint, de Navy Flowers fijne bloemen op diepblauwe stof en in Green/Mustard Minidots.

Deze jurken komen niet opnieuw binnen, op=op!

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst