Nieuw binnen deze week

Oh wat hebben we weer veel moois binnengekregen deze week!
 Prachtige tussencollecties, perfect voor deze tijd van het jaar. Onder andere de fijne basics van Nümph, de elegante Franse items van Grace&Mila én heel veel prachtige all-year-round stijlen van Soft Rebels hangen vers in de rekken!
Shop Nieuw Binnen >>

En ondertussen tellen wij ook de dagen af totdat onze nieuwe voorjaarscollectie van ons eigen Very Cherry arriveert. Over anderhalve week is het namelijk zo ver: Drop 1 The Spring Collection komt binnen. En wat mogen we weer veel dames blij gaan maken met de mooiste Revers Dresses, broekpakken, blouses in prachtige katoenen en linnen uitvoeringen. Maar ook nieuwe jurkjes, perfect voor een gelegenheid of bruiloft. Maar ook jurken die je naar kantoor kunt dragen, maar die alles behalve saai zijn. 

Alle items worden geproduceerd binnen Europa. Deze fairtrade productie hanteren wij al vanaf het begin van onze eigen collectie. Met productie dichtbij huis weten we zeker dat de dames (we werken met een all-women fabriek!) die zo veel tijd en liefde stoppen in het maken van jouw kledingstuk, hier ook eerlijk voor betaald worden. Bovendien zijn de omstandigheden in de fabriek veilig en gezond. Zoals we hier ook met ons personeel om gaan.  

Facebook
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst