NEW      JURKEN      ROKKEN      TOPS

Nieuw Binnen:

Deze week kwam er vast een eerste doosje nieuwe King Louie collectie binnen! En hoewel we ook nog heel veel leuke zomeritems en sale hebben hangen, konden we het natuurlijk niet laten deze items vast uit te pakken en een plekje te geven.
"Deze winter reizen we voor inspiratie af naar Japan. Veel inwoners zijn namelijk echte vintage liefhebbers, net als wij. Ondanks dat er meer dan 9 miljoen mensen wonen voelt Tokio heel sereen en esthetisch. Dit gevoel hebben we ook laten terugkomen in onze collectie, uiteraard met een King Louie knipoog." - De ontwerpers van King Louie
De Droplet Ruffle Top van King Louie is een gebreide top met ruches, lange mouwen en een ronde hals. Met kleine ingebreide dotjes en rib boorden. Zo'n mooie combi van eenvoud qua model, maar met zo veel mooie details in de stof en afwerking. 
De Roisin Pants Milano Uni van King Louie is een elegante, iets toelopende zwarte pantalon. De pijpen hebben een kleine omslag en komen tot net boven de enkel. Rits in de zijnaad, steekzakken en een sierzakje achter.
Deze pantalon is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit jersey stretchstof.
De Caro Dress van King Louie is een stijlvol zwart jurkje met een makkelijke losse fit. Extra vrouwelijk zijn de ruches op het voorpand en de manchet onderaan de lichtgepofte halflange mouwen. De jersey stretch stof zorgt ervoor dat het jurkje heerlijk zit en de matching stoffen ceintuur zorgt ervoor dat het jurkje heel mooi afkleedt.
Ook nieuw:

Deze superleuke haarbandjes vlogen de winkel uit, maar we hebben gelukkig weer nieuwe kleurtjes weten te bemachtigen. 
 
Copyright © 2020 Very Cherry, All rights reserved.
U heeft zich voor deze nieuwsbrief ingeschreven op onze website www.verycherry.nl

Our mailing address is:
Very Cherry
Botersloot 52a, Rotterdam, Nederland
010 214 3333
RotterdamZH 3011 HJ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst