Nümph: Deense basics met oog voor detail

Eigenlijk zou je er wel een kast van vol willen hebben, tijdloze klassiekers van hoge kwaliteit. Nieuw bij Very Cherry is het leuke Deense merk Nümph, en zij maken precies die perfecte basics die we allemaal missen in onze kast. En wij werden direct verliefd op dit merk omdat je aan alles voelt dat er zo veel passie achter schuilt, passie voor kleur, creativiteit, alle soorten vrouwen vrouwen en voor het laten doorschijnen van jouw eigen persoonlijkheid. 

Met een zeer uitgebreide collectie, van tops, vestjes en jurken tot sokjes, tassen en zonnebrillen.. Er valt genoeg te kiezen bij Nümph. Wij kopen vooral de fijne basics in, verliefd op de prachtige stoffen, bijzondere kleuren en speelse prints geloven wij er echt in dat Nümph een merk is voor elke vrouw. Het is leeftijdsloos en de pasvorm is goed voor alle lichaamstypen. 

Nümph is een nog vrij jong merk, opgericht in 2006. En al vanaf de start van het merk is kwaliteit één van de grote pijlers van dit merk. En dat zie je terug in de prachtige kwaliteit van de kledingstukken van Nümph. Of je nou gaat voor een top, rok, broek of jurk, je zult je verbazen over de fijne zachte stoffen, die ook nog hun vorm en kleur goed behouden. Ook na veel wassen. 

Die hoogwaardige kwaliteit, de fairtrade productie en de leeftijdsloosheid van dit waanzinnig leuke Scandinavische merk doet ons mode-hart sneller kloppen. Volgens ons is Nümph een zeer goede match met ons eigen Very Cherry label. 

Nümph is een perfecte aanvulling op onze eigen Very Cherry Collectie omdat ook bij Nümph (zoals eigenlijk bij alle merken die wij aanbieden in onze winkel en webshop) een vrouwelijke pasvorm zorgt voor prachtige accenten, waardoor je je in deze kledingstukken op en top prachtvrouw zult voelen! 

Geïnspireerd door de prachtige en krachtige Nimfen uit de sprookjes, uitgesproken, eigen, vrouwelijk en stoer..
Moedig en zelfverzekerd gaat zij haar dagen tegemoet..

Online shoppen of liever de stoffen voelen en jouw favoriete Nümph items komen passen? Dat kan ook, in onze fysieke winkel in Rotterdam helpen we je graag met het vinden van jou nieuwe lievelingsoutfit. Bijvoorbeeld van King Louie, FRNCH, ons eigen Very Cherry of van dit prachtige duurzame merk, Nümph.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst