NEW      JURKEN      ROKKEN      TOPS
Shop online >>
Nu de eerste nieuwe collecties binnendruppelen hebben wij de etalage weer omgegooid. Een mix van SALE items én net nieuw binnen outfits.

Want er zit genoeg tussen wat je ook nu al kunt dragen!

Dus laat je inspireren en ontdek de leukste setjes op www.verycherry.nl
Shop koopjes in de SALE of bekijk wat er allemaal al Nieuw Binnen is. 
 
Heb je die prachtige Kimono Top van King Louie al gezien? Op de pop met onze Sweetheart Top en een Marlene Pants. (ook superleuk over een korte broek!)

Volgende week verwachten wij weer superveel leuke nieuwe items, dus het wordt weer hoog tijd om onze gezellige winkel een bezoekje te brengen. En vergeet dan ook de koopjeskelder niet, met SALE en true vintage.

"Deze week hangt mijn nieuwe Very Cherry Spring/Summer 2021 Collectie in de showroom in het Fashionhotel in Amsterdam, waar inkopers hun orders voor zomer 2021 kunnen plaatsen.????????

Met dank aan Corona heb ik dit keer inspiratie geput uit de natuur, terug naar de oorsprong. Een collectie vol natuurlijke stoffen, linnen, fijne bloemenprints en zachte pastels.

Zo fijn om ondanks de gekke tijd weer vooruit te kijken naar een volgende zomer en te zien hoe alle resellers creatieve manieren hebben gevonden om het hoofd boven water te houden." Caroline - ontwerpster Very Cherry

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Very Cherry, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst