Maand van de duurzaamheid bij Very Cherry

Wij zijn natuurlijk sowieso voorstander van fijne tijdloze items die lang meegaan en niet onderhevig zijn aan trends die vervagen. Bovendien kiezen we onze stoffen met zorg uit en worden onze collecties fairtrade geproduceerd in onze kleinschalige fabriek in Polen. 

Een andere keuze die we maken is dat we onze rest-stoffen gebruiken om een tussentijdse flash-collectie van te maken. In plaats van de stoffen te laten liggen, weg te gooien of te verbanden (je hoort de gekste dingen!) maken wij tijd vrij in de productieplanning om een extra tussentijdse collectie te maken.

Deze items zijn dus nieuw of aangevuld van de meters stof die open waren, op=op!

Daarnaast hebben we onze vintage en tweedekans pareltjes weer aangevuld in de sale kelder en kun je tot en met 31 Mei nog gedragen items  swappen met King Louie! Duurzaam, superleuk en het perfecte excuus om je kast op te ruimen!
 
Nieuwe Collectie
Nog tot en met 31 Mei Swap to Shop met King Louie!

- In onze SALE kelder staat een speciaal King Louie ReLove kledingrek.
- Om te beginnen hangen wij alvast een reeks items op in maat XS t/m XXL.
- Je kunt jouw eigen King Louie item ruilen voor een item op het kledingrek. Zoek een item uit en doe jouw ruil bij de kassa.
- We accepteren alleen kledingstukken van King Louie. Ze moeten schoon en in goede staat zijn, zodat jouw kledingstuk ook weer doorgeruild kan worden. Ga na: zou jij ook blij zijn met het kledingstuk dat je ruilt?
- Per keer mag er 1 item geruild worden. 
- We hebben een voorkeur voor lente/zomer items.
Facebook
Twitter
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst