Shortjes! ❤.
Heerlijke korte broeken in verschillende stijlen, casual of netjes. Linnen, denim, print.. We hebben een mooie collectie shorts. Wacht niet tot de dag voordat je op vakantie gaat, want deze broekjes worden niet meer aangevuld dit seizoen ?

Liefs,
Team Very Cherry
Hollywood Dress Tricot

De Hollywood  Dress Tricot is gemaakt van een elastische viscosestof. De jurk heeft een hartvormige v-hals, een aangesloten lijfje, een ceintuur in dezelfde stof en een uitlopende rok die over de knie valt. Door de soepele viscose valt de rok zwierig, en de hartvormige halslijn maakt het een chique eye-catcher.
Shop Jurken >>
Zet 3 Juni Boutique Fantastique in jouw agenda!

Ons leuke buurtje, het Maagd van Holland Kwartier staat tijdens dit gratis event in de spotlights met optredens, acties en heel veel gezelligheid. Dus kom gezellig shoppen, genieten van de fijne horeca en inspiratie opdoen.

Bij ons in de Very Cherry Brandstore is er vanaf 10:00u stock- en vintage markt, 10% korting op de nieuwe collectie en optredens in de kelder! Al onze verkoopstylisten zijn aanwezig en we geven je graag advies! (en een hapje en een drankje ;)) 

Kom langs in het leukste boutique buurtje van Rotterdam en geniet van de leukste winkels en gezellige horeca.
Zien we je dan?

Very Cherry
Botersloot 64a 
Rotterdam
Facebook
Twitter
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst