NEW      JURKEN      ROKKEN      TOPS
Grijp je kans! Deze week onze Jane Dress met -26% korting!

De Jane Dress is dit seizoen nieuw in onze collectie en wij zijn dol op dit sportieve model. Met een wat uitlopende rok, een puntig kraagje en prachtige knopenlijst is de Jane Dress een heerlijk jurkje voor elke dag. verkrijgbaar in 4 zeer verschillende dessins. 

En tot 20 juni staat de Jane Dress bij ons in de spotlight en ontvang je op deze jurk 26% korting! De prijs is al voor je aangepast in onze webshop. 
De linnen ecru versie: een prachtige stevige linnen stof geeft de jurk een beetje Italiaanse flair. Met de prachtige houten knoopjes is dit een beeldschone eye-catcher. 
Deze Blue Denim Dots variant is een stoere, casual Jane Dress. Voor wie gek is op een speels stipje, houdt van een stoere look en kiest voor een combinatie met een leuke witte sneaker of leren Western laarsje. 
De exclusieve Pink Rumba print is een soepele viscose stof, dus lekker luchtig en in dit materiaal valt de Jane Dress leuk speels langs je lijf. Laat het lijfje een beetje blousen en combineer met een leuke sandaal of een hakje. 
De romantiek hangt in de lucht met de Principessa Light Blue editie. Een prachtige lichtblauwe stof met linnenlook en een geborduurd bloemetje. Deze stof is heerlijk luchtig en is perfect voor naar kantoor, voor een ommetje in het park, of naar een zomerse dag in de tuin. 
Shop nu met korting!

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst