NEW      JURKEN      ROKKEN      TOPS
FEEST!

Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal, precies 1 jaar geleden openden wij de deuren van onze nieuwe Brandstore op nummer 64. 

Hoewel we slechts een paar deuren zijn opgeschoven voelt het afgelopen jaar als een nieuw en bijzonder tijdperk. Van klussen tijdens de lockdown, open gaan met shoppen op afspraak en daarna gelukkig weer helemaal open en vrij om jullie te ontvangen in onze heerlijke nieuwe boutique.

De tijd vliegt, en tegelijkertijd is het als de dag van gisteren dat we ons huidige pand inliepen en moesten bedenken waar we moesten beginnen met klussen.. Wat hebben we hard gewerkt om deze plek van fashion, inspiratie en gastvrijheid voor jullie te creëren. En wat zijn we dankbaar dat zovelen van jullie je weg naar onze winkel weten te vinden. Want jullie met een blij gezicht de deur uit laten gaan, daar doen we het immers voor!

Veel liefs,
Caroline en de meiden van Very Cherry
Kom gezellig langs in de winkel of shop online op www.verycherry.nl
Nog niet eerder in onze Brandstore geweest? Dan is 16 April dé dag om daar verandering in te brengen!

Tijdens Boutique Fantastique staat ons gezellige buurtje in de schijnwerpers. Met live muziek, hapjes en straattheater belooft het een gezellige dag te worden in het MaHo-kwartier. De perfecte dag om te komen shoppen dus, en al helemaal omdat je op die Zaterdag bij ons 10% korting krijgt én je kunt genieten van een Very Cherry modeshow! Zien we je dan? xx
Facebook
Twitter
Link
Website

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.