De Cardi Roundneck Monty van King Louie is een vintage stijl gebreid vest met een ronde hals, lange mouwen en contrasterende boorden. Je kunt het vest dicht dragen door de knoopjes dicht te doen maar je kunt ook een leuke blouse of sweetheart top er onder dragen. Voor een veilige keuze kan je gaan voor een zwarte, maar ook een rode past er ook erg leuk bij.

Aan onder kleding is er ook een heleboel opties, je kunt een jeans eronder dragen maar ook een van onze leuke Marlene Pants! Wil je juist een rok aan? Dan is een van onze A-line of Pencil rokken ook een goede optie.

Met een Jumpsuit onder het vestje zit je ook altijd goed. Deze hebben een prachtig vrouwelijk model en zitten nog eens erg lekker!

 

De Very Cherry 40's Leaf Dress is een elegante jurk, gebaseerd op het jaren'40 silhouet. De jurk heeft een overslag hals, mooie plooi details op de schouders en een licht uitlopende rok. De velours stof in prachtig cognac geeft deze jurk een heerlijke glamour vibe, deze is dus ook perfect voor de feestdagen.

Ga je op stap? Draag er een van onze leuke nieuwe Woven Shoulder Bags bij! Je spullen kan je veilig opbergen en het ziet er ook nog eens leuk uit!

Neem ook eens een kijkje bij onze schoenen! We hebben een heleboel leuke pumps en sneakers die overal wel leuk bijpassen!

 

Met de velvet Zita Jumpsuit Rhapsody heb je gelijk een hele outfit bij elkaar. Het is heeft een classy look met een mooie V-hals. Door het velvet stofje is dit pak ook nog eens lekker warm. Je kan er nog een leuke (gele of rode) baret dragen voor wat extra’s. Wil je dat niet? Zonder heb je ook een leuke outfit!

De FRNCH Jurk Aigle is een midi jurk met een leuke floral print. Deze is echt charmant. En kijk eens naar die prachtige ballonmouwen! Deze jurk kan je dragen met leuke enkellaarsjes of ga juist voor hoge laarzen, erg modieus! Neem een kijkje bij onze sieraden voor een extraatje, en voilà, je outfit is compleet!

Ook een leuke jurk is de Very Cherry is de Cross over Dress Longsleeve Black Jersey Crepe. Dit jurkje heeft een overslag en lange mouwen met manchet. Het schoudergedeelte is licht geplooid wat een stijvolle decolleté creëert. Ook hier kun je prachtige kniehoge laarzen onder dragen. Maar natuurlijk zijn pumps en sneakers ook erg leuk! Zwart is niet de enige kleur, we verkopen onder andere ook Burgundy, RoodNavy en Emerald

We hopen je geïnspireerd te hebben en te zien in de winkel! 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst