Ben je opzoek naar iets speciaals voor de feest dagen? Iets wat dat wow-effect geeft? Daar kan ik je mee helpen. In deze blog staan wat items die net wat anders zijn  dan de standaard feest outfit. Ik hoop dat je er helemaal weg van bent!

Een elegant broek pak. Dit broekpak van Grace and Mila is een stoere en speciale keuze als feest outfit. De broek heeft knoopjes bij de zakken wat een stoer en speels effect geeft en de blazer heeft een prachtige bijpassende riem met ijzeren details. Je kan de twee stukken combineren met iets anders of juist samen combineren. Match ze met een paar zwarte laarzen met hak en mooie sieraden en je zal de show stelen.

Een Marlene Pants. Maar niet zo maar een Marlene Pants, deze versie is gemaakt van een luxueuze velvet stof. Velvet maakt elke outfit feestelijk en chic, in combinatie met het stoere van de broek heeft dit item iets speciaals voor de feestdagen. Je kan de outfit heel stoer maken door hem te dragen met een trui of juist meer chic door hem te combineren met een elegante blouse en hoge hakken.

Time to shine! Deze glitter items laten elke vrouw stralen tijdens de feestdagen. Van deze geweldige roze stof is er een Boatneck Top en een Boatneck dress verkrijgbaar. De Boatneck top zou geweldig staan met een Circle Skirt of een Marlene Pants. Een paar hoge hakken en je bent er helemaal klaar voor. Welke vind jij leuker? De top of de jurk?