Afgelopen weekend was het weer zo ver; de Very Cherry Stock- & Samplesale. Kon jij er niet bij zijn? Dan heb je zeker iets gemist! Maar niet getreurd, over een half jaar is er weer een saleweekend in ons ontwerpatelier, en weer nieuwe kansen voor koopjesjagers en fashionfans op zoek naar unieke samples.  

Sinds anderhalf jaar wordt onze collectie ontworpen in onze studio in het Oude Noorden in Rotterdam. Hier huist ons kantoor in een oud pandje, waar je aan de oude tegels nog kunt zien dat het ooit een slagerij is geweest.  

Normaal gesproken is de studio niet open voor publiek en kun je in het centrum bij onze Brandstore terecht om te winkelen. (vlakbij De Markthal en in het leuke MaHo Shopkwartier) Maar twee keer per jaar gooien wij alles om en wordt de studio omgeturnd tot winkel. Alle items die er hangen gaan weg tegen inkoopprijzen. Zo shop je dus voor een fractie van de prijs. Denk bijvoorbeeld aan jurken voor 48,-, broekpakken van 170,- nu voor 70,-… Zeker de moeite! 

Het is altijd een hysterisch gezellig boel met dames uit alle windstreken samen in het ‘pashalletje’, terwijl iedereen elkaar van advies voorziet en de kledingstukken van hand tot hand gaan. “Waar heb je die gevonden?” “Oh wow, die kleur staat jou echt fantastisch!” “Jou staat ook alles he!” Je weet in elk geval zeker dat je empowered en met een glimlach naar huis gaat als je bij onze sale bent geweest! 

Dit weekend hingen naast stock van het afgelopen en eerdere seizoenen ook veel wintersamples in de rekken, items die de collectie niet hebben gered en dus unieke stuks waarvan er slechts één of twee zijn geproduceerd. Glitterstofjes, Velvet, Bloemenprints, en de welbekende basics zoals de Classic Jumpsuits, A-Lijn Rokjes en alle modellen jurken… Wat was het leuk om te zien hoeveel dames we weer blij hebben kunnen maken.  

Dank allemaal voor jullie komst. En houd onze Socials en nieuwsbrief in de gaten voor de komende editie. Dan met onder andere zomersamples, linnen, katoen, bloemen, ruitjes, denim.. Wij kunnen nu al niet wachten! Tot dan! 

PS: Tot die tijd shop je trouwens doorlopend onze sale bij ons in de koopjeskelder aan de Botersloot, of klik hier voor de online sale.