YAY! Het leukste weekend van het seizoen is weer in zicht: de VERY CHERRY STOCK- EN SAMPLESALE!

Elk jaar organiseert Very Cherry een stock en sample sale. Inmiddels een bekend fenomeen in Rotterdam en ver daarbuiten voor alle liefhebsters van Very Cherry. Dit jaar is die in het weekend van 12 en 13 Oktober in de Jacob Catsstraat 31, Rotterdam. Sla je slag en kom unieke samples, voorraad items en koopjes scoren tijdens deze mega-sale.

Deze jumpsuit is een van de dingen die je kan vinden in onze stock en sample sale; zomer item in de sale maar zeker nog goed te dragen in de herfst met een jasje er overheen. Én natuurlijk is de prijs heel erg aantrekkelijk. Lees ook onze blog over laagjes dragen voor meer inspiratie om deze zomer items in de herfst en winter nog te dragen.

Deze blouse is ook een van de dingen die je kan vinden in de stock en sample sale. Een super vrouwlijk model met mooie kleur en geliefde print. Deze blouse is overal mee te combineren. Bijvoorbeeld met een zwarte circle skirt, een classic pants of marlene pants.

Ook deze witte jurk is te vinden in onze stock en sample sale; een zomer model maar zeker een optie voor een feestje of misschien heb je al helemaal zin in kerst en draag je hem tijdens het kerst diner. Met een vestje er overheen en een panty is het goed te combineren met de tempraturen.

Deze blazer kan je ook vinden in onze stock en sample sale. deze kan gedragen worden als jas wanneer het een herfst dag is waarop het toch nog best wel warm is. De print is goed te combineren en helemaal in de mode van dit seizoen.

In de stock en sample sale zul je nog veel meer koopjes tegen komen. Kom gezellig een kijkje nemen op de Jacob Catsstraat op 12 en 13 Oktober. Tot dan!