Het begint buiten steeds vaker te regenen en de temperaturen dalen. Tijd om je herfst garderobe bij te vullen. De herfstkleuren zijn Very Cherry’s favoriete kleuren. Daarom in deze blog een overzicht van de pantone kleur en print trends van de Very Cherry herfstcollectie.

Dit is de Very Cherry Pencil Skirt met de Pantone kleur 15-1150, oftewel “Dark Cheddar”. De gele kleur is een echte herfst kleur. Deze kleur zien we veel terug in de natuur in de herfstmaanden. De bladeren van de bomen kleuren geel, groen en rood. Very Cherry combineert deze kleur met zwart en rood. De kleur wordt ook vaak gecombineerd met wit en licht roze. Je kan de rok dragen met een topje voor de warmere Septemberdagen en met een panty en een trui voor de koudere dagen. Mocht je een andere kleur toch leuker vinden, deze pencil skirt hebben we in onder andere de kleur rust, wine, petrol en zwart. Kortom deze pencil skirt is een must have in je winter garderobe.

Dit is de Very Cherry Revers dress straight Petrovna green met de Tartan print. In het Nederlands noemen we deze print ook wel houdhakkers print of ruit print. Deze print is al jaren een klassieke herfst- en winterprint maar dit jaar zien we hem opvallend vaak terug. In onze collectie hebben we deze print op verschillende kledingstukken en modellen en in verschillende kleuren. Deze jurk is er bijvoorbeeld ook in de print Nestor Ruit en Navy Tartan. Je kunt er alle kanten me op. Very Cherry raadt deze tartan print aan. De groene kleur straalt frisheid af. Het is geschikt voor de wat warmere Septemberdagen maar hij is ook gemakkelijk te combineren met een panty en een vestje voor de koudere dagen.

Dit is de King Louie baseball jacket in de Pantone kleur 19-3815 of ook wel “evening blue”. Deze kleur is perfect voor de herfst er winter. De kleur is perfect te combineren met de felle geel, groen en rood en heeft een frisse uitstraling. Dit bomberjack is voor de koude dagen lekker warm om over je outfit heen te trekken wanneer het kouder wordt. In onze collectie hebben we meerdere items in deze kleur. Denk bijvoorbeeld aan een classic jumpsuit, Revers dress, Natalya top, circle skirt en een t-shirt. Je kan deze items ook goed combineren met deze bomber jacket.

Dit is de Pantone 19-1557 “Chili Pepper”, nog een klassieke herfst kleur. Rood is een kleur die veel mensen goed staat. Het is een kleur die zowel in de winter als in de herfst gedragen wordt, deze kleur zie je vaak terug en is eindeloos te combineren. In onze collectie hebben we ook veel items en modellen in deze kleur. Bijvoorbeeld de King Louie blouse, Niko dress, Revers dress, pan collar dress en een A-line skirt. Wij raden deze jas aan. Deze jas heeft een wat sportieve loose fit, maar het kraagje en de grote rond knopen geven ‘m toch weer die klassieke twist. Oh, en niet geheel onbelangrijk, hij is lekker warm voor de koude dagen.