Daar is ‘ie dan! De nieuw AW collectie van Grace en Mila. We hopen dat jullie de nieuwe items helemaal geweldig zullen vinden. Bij Very Cherry houden we van herfst kleuren en deze collectie zit bom vol met herfst kleuren. Ook zijn alle modellen elegant en zitten lekker, ze zullen je laten voelen als de sterke vrouw die je bent.

Zoals de Pantalon Target. Deze pantalon heeft een waanzinnig mooie kleur, perfect voor de herfst. De broek is hoog en heeft een elastische band aan de achterkant waardoor hij als gegoten zit en nooit te strak is. De knopen langs de zakken geven deze broek een speelse twist en geweldig detail. De broek loopt in een rechte vorm naar beneden. Door deze vorm lijken je benen langer. Om de look helemaal af te maken kan je deze broek combineren met een blouse, zoals de La Petit Française blouse. Of combineer deze broek met een boatneck top van Very Cherry en een vest van Grace and Mila.

In diezelfde prachtige bruine kleur als de pantalon, is er ook een blazer. Je kan ze met elkaar combineren als je voor een klassieke look gaat. Voor alledaagse gelegenheden kan je ze apart dragen. De blazer is lang waardoor je langer lijkt en je taille met de riem worden geaccentueerd. De stof van beide items is van hoge kwaliteit en zitten lekker. Op zoek naar een alledaagse look? Combineer deze blazer dan met de Very Cherry high waist trousers. Of met de Grace and Mila jurk Teresa.

Een plissé rok is altijd prachtig, laat staan als deze ook nog eens met gouden lurex draad is en een fantastische panter-achtige design! De rode en bruine kleuren van de print staan prachtig in combinatie met de gouden lurex. Combineer met een paar leuke gympen en een coltruitje voor een super look!