Weer een nieuwe ‘Favorieten van..’!

Elke dinsdag is Shopgirl Nina bij Very Cherry in de winkel te vinden, klaar om klanten te helpen met hun keuze stress. Ze heeft haar favoriete items voor ons uitgekozen en gefotografeerd. Zo kunnen wij die gebruiken als inspiratie voor onze eigen outfits. Enjoy!

Hier draagt Nina haar favoriete jumpsuit. Dit is de Very Cherry Classic Jumpsuit Nestor Ruit. Dit broekpak is enorm comfortabel en een musthave voor iedere vrouw. Nina is gek op de Print waarin je een Rood en Zwart met bruine ruit zult vinden. Nina combineerd deze jumpsuit met La Veintinueve schoenen en een haarbandje van King Louie.

De Granville Bubble chiffon blouse is ook een van haar favorieten. De Blouse heeft een lichte pofmouw met ronde doorzichtige knoopjes. De gele kleur is Nina’s favorieten kleur. Met haar favoriete rok; A-line skirt chester tweed, is het een geweldig geheel. De rok heeft een mooie ruit print en valt in een taps toelopende vorm. De Barrett maakt haar outfit helemaal af.

Dit is de Spy Wiggle dress navy. De favoriete jurk van Nina. De jurk sluit mooi aan op haar lichaam en met een bomber jack van King Louie is de jurk heel stoer en elegant. Sneakers maken de outfit helemaal af, klaar voor de dag!