Elke dinsdag is Shopgirl Nina bij Very Cherry in de winkel te vinden, klaar om klanten te helpen met hun keuze stress. Ze heeft haar favoriete items voor ons uitgekozen en gefotografeerd. Zo kunnen wij die gebruiken als inspiratie voor onze eigen outfits. Enjoy!

Ga voor velvet! Onze A-line skirts zijn de perfecte basics, maar met deze stof is het een eye catcher! De stof geeft de rok een mooie glans en geeft de gehele outfit iets speciaals. Nina heeft hem Gecombineerd met een blouse van FRNCH. Deze blouse heeft een gedetailleerde kanten stof. Het patroon van het kant lijkt alsof er bloem blaadjes op zitten. De stof heeft een crème kleur die perfect kleurt met de rok. Nina maakt het af met een velvet haarbandje en laarsjes.

De stoere High Waist Trousers zijn een must-have. Deze bandplooi broek in Petrol is perfect getailleerd en zal elke vrouw passen. Gecombineert met een trui in dezelfde kleur maakt deze outfit een ton sur ton look. Deze trui van King Louie heeft een prachtig gehaakt patroon en ballon mouwtjes die de trui een vintage inspired twist geven.  Nina maakt het af met een rode baret en laarsjes.

Wees niet bang om kleuren te combineren! Deze twee kleuren versterken elkaar en maken een geweldig geheel. Deze Pencil Skirt in Cyclaam heeft een geweldig mooie kleur, pasvorm en stof. Nina combineert het vrouwelijke van de rok met het stoere van een oversized trui. Deze trui in Ice Blue is van FRNCH. De trui heeft een gehaakt patroon die je nog nooit eerder hebt gezien. Het patroon lijkt een beetje op druppeltjes en geven de trui een speelse twist. Nina maakt deze outfit af met regenboog schoenen en een regenboog haarbandje. Vrolijker wordt het niet!