Onze Stagiaire en Shopgirl Danique heeft haar favorieten items voor jullie bij elkaar gezet.

Lees hier alles over hoe zij stoer en vrouwelijk combineert en wat haar favoriete basics zijn. Laat je inspireren!

High Waist Trousers zijn een must-have voor de stoere maar toch vrouwelijke vrouw. Deze broeken in Dark Denim en Nestor Ruit met een plooi aan de bovenkant geven meteen een stoere twist aan je outfit. Danique Combineert hem aan de rechter kant met haar favorieten basic; Boatneck Top Petrol. Ze maakt het af met een colbertje van King Louie en een van onze baretjes. Aan de linker kant combineert ze hem met een Rollnecktop van King Louie. Je kan de outfit chique maken met een paar hoge hakken.

Jurkjes met laarzen. Veel mensen gaan sneller voor een ballerina of hakken onder een jurk, maar een laars kan de outfit een compleet andere draai geven. Aan de rechter kant draagt Danique de D’laine Dress Rongeant Wine, afgemaakt met een van onze baretjes. Aan de linker kant draagt ze Hollywood Dress Steam Velvet Petrol. Deze jurk is een speciale versie van de normale Hollywood Circle Dress in een velvet stof.

Hier draagt Danique haar favoriete Jumpsuit van FRNCH. Deze jumpsuit is oversized en heeft een trendy ruiten print. De zakken en de verstelbare bandjes maken het een praktisch kledingstuk. Danique combineert hem met één van de Very Cherry blousjes. Deze blouse heeft een prachtige mosterd gele kleur die goed kleurt met de gele accentjes in de jumpsuit. Maakt de outfit af met een leren riem en laarsjes.