We zijn er weer met onze wekelijkse outfit inspiratie!

Shopgirl Caroline heeft haar favoriete items voor ons bij elkaar gezet als inspiratie voor onze eigen kleding kast. Enjoy!

Hier draagt Caroline haar favoriete Broek: de Marlene pants emerald green velvet, een limited edition van de Marlene pants. Deze groene fluwelen broek die recht valt combineert ze met een blouse van La Petit Française. Hier komt de kleur groen van de broek in terug wat een mooi geheel maakt. Ook heeft deze blouse schoudervulling wat een stoer maar toch vrouwelijke uitstraling geeft.

Hier draagt Caroline de Lady Maria blouse. Deze chique blouse is gemaakt in de prachtige Lady Maria print! De vrolijke kleurtjes op de zwarte achtergrond doen ons een beetje denken aan snoepjes. Ze combineert deze blouse met een zwarte A-line skirt. Deze rok is de perfecte basic. Staat leuk met een blouse zoals Caroline het combineert maar kan ook met een trui eroverheen.

Hier draagt Caroline onze Very Cherry Classic broekpak in donkerblauwe spijkerstof: Stijlvol, vrouwelijk en stoer tegelijk. Met die broekpak kom je altijd goed voor de dag en is in één keer een volledige outfit. Je kan het broekpak helemaal eigen maken door het te combineren met accessoires en schoenen.