We zijn er weer met onze wekelijkse outfitinspiratie!

Very Cherry eigenaresse en ontwerpster Caroline heeft haar favoriete items voor ons bij elkaar gezocht, als inspiratie voor onze eigen kledingkast. Enjoy!

Groen met rood; De perfecte kleurencombinatie. De kleuren groen en rood versterken elkaar en zullen je laten stralen. Hier draagt Caroline haar favorieten rode blouse met een rok van King Louie. De Bottle Green Coat zal haar gedurende de winter zeker warm houden. Caroline maakt het af met één van onze baretjes, laarzen en een rode riem.

De combinatie Rok-Top is een blijvertje. Een Klassieke combinatie wanneer je vrouwelijk wil combineren met stoer. Hier draagt Caroline onze circle skirt brode feather. Deze rok is rond uitgesneden waardoor hij mooi valt, de geborduurde veren geven de rok een speciale draai. Het geel van de veren laat Caroline terug komen in de gele trui van King Louie. Deze trui is met een mooi motief gebreid.

Dit is onze Jane Dress Bubble Chiffon Mustard. Een handige one piece outfit voor elke dag en elke gelegenheid. De gele kleur is een van onze favorieten kleuren voor het najaar. De Jane Dress heeft een puntkraag, licht gepofte mouwen en een ceintuur. Caroline combineert hem met laarsjes en ze doet een sjaaltje in haar haar.