Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving: 29 november. Veel mensen nemen dan vrij om bij te komen van een lange gezellige avond, maar ook om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen. De kerst inkopen beginnen en hoe beter de feestdagen tegemoet te gaan dan met flinke kortingen!

Bij Very Cherry zijn er veel basics die nooit in de uitverkoop gaan.. Maar al zeven jaar is er één dag in het jaar waarop je toch je favoriete rok, pak of jurk kunt aanschaffen met een aanzienlijke korting. Oók de basics!

Inmiddels doen bijna alle winkels aan Black Friday, en is het een ware hype geworden. Wij vinden het vooral een bedankje aan onze trouwe klanten, één dag in het jaar waarin je net wat makkelijker die rok óók nog in het blauw koopt, of eindelijk dat pak wat je al zo lang op het oog hebt voor een leuke prijs kunt scoren.

Maak dus gebruik van deze kans! Want dit is jullie dag, lieve klanten.

Ook bij Very Cherry hebben wij onweerstaanbare acties! Zeker de moeite waard om te komen kijken in onze winkel of om ons online in de gaten te houden. Geen idee wat je zou moeten kopen voor Sinterklaas en kerst? Hier is wat inspiratie.

Wij adviseren om deze kans te grijpen en een mooie najaars-outfit te kopen. Denk bijvoorbeeld aan één van onze jurken in fluweel. Fluweel is een kwaliteits stof die erg stijlvol en elegant is. We hebben ze in verschillende kleuren en modellen, zeker een goede keus voor de feestdagen! Een ander idee is één van onze maxi jurken. Lange jurken ogen al snel feestelijk en elegant. Neem bijvoorbeeld de jurk Andrine van FRNCH, die je ziet in de foto rechts, of de Crepe Georgette jurk van La Petit Francaise of Nikki Stripes die je aan de linker kant ziet, van King Louie. Je hoort het al; genoeg keus!

Hoe hoger de prijs, des te meer geld dat je bespaart met onze kortingen. Nog iets interessants zijn onze mantels. We weten dat de tempraturen nù al koud zijn, maar de winter is nog niet eens begonnen. De jas is gemaakt van een prachtige wol-mix die extreem warm is. De voering zorgt ervoor dat deze wol niet kriebelt op je huid en wind en regen een beetje buiten houd. De drukknoopjes zijn makkelijk te sluiten en het ceintuur geeft extra warmte en geaccentueerde taille. Onze longcoats hebben precies de juiste lengte om te combineren met zowel een rok of een jurk, of een broek. Ze zijn erg elegant en zijn er in verschillende kleuren en prints.