Donderdag: Black Friday Pre-Sale en extra koopavond

Ook Very Cherry doet weer mee aan de Black Friday SALE. We zetten op deze dag onze lieve klanten in het zonnetje en bieden je de kans om jouw Very Cherry favourites te kopen met een leuke korting.

Dit jaar nodigen we jullie uit voor onze exclusieve pre-sale op Donderdag 28 nov, vanaf 17:00u. Vanaf dan start bij ons de Black Friday actie in de winkel. Zo ben je andere/online shoppers nog net voor en weet je zeker dat ook jouw maat er nog tussen hangt.

Dus welke item staat er bovenaan jouw wishlist? Dit is je kans! Kom gezellig kortingshoppen, en sla als eerste jouw Black Friday slag!

Vrijdag: Black Friday All Day + Shoppingnight

En dan gaat het los! Op vrijdag maken we er een gezellig dag van in de boutique, kom gezellig voelen, passen en ervaren en ga met jouw nieuwe favoriete najaarslook de deur uit, met onze spectaculaire korting.

Ben jij aan het werk op Black Friday? Niet getreurd! Wij zijn die avond tot 20:00u open om jullie blij te maken met nieuwe outfits met leuke korting!

Met wie kom jij gezellig passen en shoppen tijdens deze spectaculaire Black Friday Shoppingnight?

Tot dan!

Online: van donderdag 20:00u-zondag 00:00u

Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om te komen passen en shoppen tijdens bovenstaande Black Friday events? Niet getreurd! Ook online hebben wij onze Black Friday kortingsactie.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en maak je klaar voor een flink shopsessie. Vanaf donderdagavond om 20:00u delen wij de de kortingscode met onze nieuwsbrieflezers.

Van vrijdagochtend tot en met zondag zal de code overal online te vinden zijn en staan wij uitgeslapen klaar in onze comfortabele sportpakjes om supersnel al die leuke orders te verwerken.

Heb jij al vast genoteerd welke items jij sowieso wilt scoren deze Black Friday?

Heel veel shop-plezier ladies! XX